Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τις LGBTQQI συριζαίικες αριστερές ανωμαλίες

Καλά, ε; Το πράγμα έχει εξελιχθεί. Εδώ πια δεν έχουμε να κάνουμε με τες παραδοσιακές ανωμαλίες, του τύπου: άνδρας-αρσενοκοίτης και γυναίκα-λεσβία.
Σήμερα κυρία μου οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες δεν λογίζονται καν για ανωμαλίες. Αντιθέτως, θεωρούνται απλώς, ως διαφορετικές αποχρώσεις στο πολύχρωμο ουράνιο τόξο των σεξουαλικών επιλογών. Για να μην σου πω ότι σύμφωνα και με τις πιο προχωρημένες συριζαίικες αντιλήψεις, το να είναι κανείς παραδοσιακός στα σεξουαλικά του γούστα, σημαίνει ότι είναι ένα οπισθοδρομικό άτομο, ολίγον ρατσιστικό και πολλά φασιστικόν, που ντρέπεται να ομολογήσει τις πιο μύχιες προσωπικές του καύλες και διάγει βίον κρυπτογαμικόν, κυρίως λόγω έλλειψης παιδείας [δες την τελευταία αφίσα του athens pride, που τοποθετεί την ανωμαλία σε επίπεδο υψηλής παιδείας!!!]
Σήμερις λοιπόν, οι «μορφωμένοι» άνθρωποι δεν κάμουν λόγο για οπισθογλέντηδες ή για γλειφομουνούδες ή για κωλομπαράδες, όπως έπρατταν οι αγράμματοι πρόγονοι μας αλλά για τις περίφημες LGBTQQI κοινότητες, που συν-περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της νόμιμης ανθρώπινης σεξουαλικής επιλογής, πλην της κτηνοβασίας, της νεκροφιλίας και της παιδεραστίας.
Ωστόσο και αυτές ακόμα προβλέπεται να μπουν σύντομα στο προσδιοριστικό αρκτικόλεξο της παγκόσμιας ανωμαλίας, αφού βεβαίως ρυθμιστούν κάποια νομικά ζητήματα, που εκκρεμούν.

Καταλαβαίνεις κυρία μου ότι, αν τη σήμερον ημέρα δεν σκαμπάζεις γρυ από τέτοιες υψηλές έννοιες, όπως λόγου χάριν τις queers, τα questionings ή τα intersex, η κοινωνία της ανωμαλίας σε έχει ριγμένη στο καλαθάκι με τις αστοιχείωτες και δεν σε λογαριάζουν ούτε για απόφοιτη του νηπιαγωγείου.
Γι αυτό κι εγώ είπα να σου ανοίξω ελαφρώς τα μάτια, για το τι σημαίνουν όλα αυτά τα ανατριχιαστικά ώστε τουλάχιστον να μην καρφώνεσαι όταν θα βρίσκεσαι σε τίποτα μοδέρνες παρέες αριστερών, που θεωρούν ότι όποιος δεν ψυχαναλύει τον κώλο του, είναι σκατίβλαχος και χρυσαυγίτης…

Όλα όσα θα θέλατε λοιπόν να μάθετε για τις LGBTQQI ανωμαλίες και ντρεπόσαστε να ρωτήσετε τη μαμά σας…

Το αρκτικόλεξο LGBTQQI λοιπόν σχηματίζεται από τα αρχικά των λέξεων Lesbians, Gays, Bisexuals, Trans, Queers, Questioning και Intersex.
Μια πρόχειρη απόδοση στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, ανωμαλιάρες, διερωτώμενοι και μεσοφυλικοί.
Στα ελληνικά χρησιμοποιείται το αρκτικόλεξο ΛΟΑΤΚΚΙ, για να αποδώσει το LGBTQQI, από τα ελληνικά αρχικά των τριών πρώτων λέξεων [Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Τρανς] αφήνοντας τις υπόλοιπες αμετάφραστες
Δηλαδή ΛΟΑΤΚΚΙ = Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανς, Κουίρς, Κουέστιονινγκος και Ιντερσεξ.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.
Πρώτ’ απ’ όλα οι λεσβίες.
Θα μου πεις ότι αυτη την ανωμαλία τη γνωρίζουνε και οι πέτρες, ωστόσο εδώ έχουμε να κάνουμε με μια άκρως ενδιαφέρουσα διαφοροποίηση της γυναικείας ομοφυλοφιλίας, από τις μορφές που γνώριζαν οι παππούδες μας.
Ο λεσβιασμός δεν είναι φυσικά κάτι το καινοφανές στις ανθρώπινες κοινωνίες. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι, όπου ανθούσαν τα χαρέμια, οι έγκλειστες οδαλίσκες επιδίδονταν συστηματικά σε αυτό το είδος ηδονής. Ωστόσο εκεί η ομοφυλοφιλία ασκούνταν κατ’ ανάγκην, εφόσον η πάσα μία έγκλειστη του χαρεμιού, κατά κανόνα θα επισκέπτονταν το κρεβάτι του ιδιοκτήτη της, καμιά δεκαριά φορές [το πολύ] τον χρόνο.
Υπηρχαν μαλιστα και οδαλισκες που δεν είχαν καμία ελπίδα να ξαναβρεθούν στο κρεβάτι του αφέντη τους, μετά την διακόρευση τους και το καλύτερο που θα είχαν να περιμένουν, ήταν να τις δωρίσει ο σουλτάνος σε κάποιον ισχυρό πολέμαρχο του, μπας και δουν χαρά στα σκέλια τους.
Οι περισσότερες όμως θα παρέμεναν αιχμάλωτες στο χαρέμι μέχρι τον θανατο τους, τρώγοντας σερμπέτια παραγεμισμένα με χασίσι, ώστε να αντέξουν τη ζωή τους.
Ο λεσβιασμός ήταν συνεπώς μία εύκολη διέξοδος στην αναζήτηση της ηδονής.

Εξόν όμως από τα χαρέμια, ο λεσβιασμός ήκμαζε και σε κλειστές κοινωνίες, που συχνά μαστίζονταν από λειψανδρία, λόγω των αλλεπάλληλων πολέμων ή της ληστρικής ζωής των ανδρών.
Τετοιες μικρές κλειστές κοινωνίες γνωριζουμε ότι υπηρξαν στη Βόρειο Ήπειρο, όπου η έλλειψη ανδρών είχε συμβάλλει στο να θεσμοθετηθεί η απόδοση του ανδρικού ρόλου σε γυναίκες, οι οποίες επιφορτίζονταν να πράττουν όλα όσα έπρατταν οι άνδρες, να φορούν ανδρικά ρούχα, να παίζουν τάβλι στα καφενεία ή να φέρνουν ψωμί στο σπίτι. Κάποιες από αυτές φαίνεται ότι επέκτειναν τον ανδρικό τους ρόλο και στο σεξ, αναλαμβάνοντας να υποκαταστήσουν την ηδονη που πρόσφερε ο σύζυγος στη συζυγο, με τα γνωστά λεσβιακά υποκατάστατα.

Λεσβιακός έρωτας καθαρά από σεξουαλική επιλογή ασφαλώς και υπήρχε, ωστόσο ήταν πολύ περιορισμένος στην ύπαιθρο και αρκετά περιορισμένος στην αστική ζωή, ενώ συχνά μπερδεύονταν με την τρυφερότητα μεταξύ γυναικών, που ησαν κλεισμενες στους τέσσερις τοίχους της παραδοσιακής αστικής οικογένειας.
Πιο συχνός ήταν ο λεσβιακός έρωτας στις αυλές των βασιλιάδων αλλά κι εκεί η συχνότητα του οφείλονταν κυρίως στο ότι οι κυρίες της αυλής και οι ίδιες οι βασίλισσες, ζούσαν μάλλον μία στερημένη σεξουαλικά ζωή, από τους ευγενείς συζύγους τους [που γαμούσαν αβέρτα αιχμάλωτες, δουλες και υπηρέτριες….]

Η διαφοροποίηση που συνέβη μετά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα στον λεσβιακό έρωτα, αφορά το είδος της σχεσης που επιδίωξαν να έχουν με τους συντρόφους τους, οι νέες φεμινίστριες.
Είναι γνωστό ότι μετά την έκρηξη του κινηματος αμφισβητησης της δεκαετιας του ΄60, εισήχθη στις ανθρωπινες σχεσεις ο παραγοντας της αμοιβαιας επικοινωνιας μεταξυ των συντροφων και της ψυχαναλαυτικης ερμηνειας του ερωτα τους.
Για πρωτη φορα [απ οσο γνωριζω] οι κυριες προβαλλαν επιμονα την απαιτηση να στηριζεται η ερωτικη τους σχεση στην καλη επικοινωνια και στον αλληλοσεβασμό, ενω ταυτοχρονα επεβαλλαν την επι ισοις οροι σεξουαλικη ικανοποιηση και το δικαιωμα τους στον οργασμο.

Σε καμία άλλη πολιτισμένη κοινωνία της ιστορίας, δεν προβλήθηκε τόσο έντονα και τόσο επιτακτικά, ο γυναικείος οργασμός, σε βαθμό ώστε να καταντησει ένα είδος εμμονής, που συχνά δηλητηριάζει τις σχέσεις των ζευγαριών.
Στην πραγματικοτητα σημερα, οι γυναικες πασχουν απο τον «τρομο της ανοργασμικοτητας» την οποια συνηθως αποδιδουν στην ελλειψη καλης επικοινωνιας με τον συντροφο τους. Ο τρομος αυτος ομως λειτουργει και ως ερωτικη τροχοπεδη φορτωνοντας αγχος το ζευγαρι [για το αν θα επιτευχθει ο οργασμος ή όχι] ετσι ωστε συχνα, οι ιδιες οι φοβιες του θηλυκου το κανουν ανοργασμικο.
Απο κει και υστερα, ανοιγει ο δρομος προς τον λεσβιασμο, στον οποιο οι γυναικες πιστευουν οτι μπορουν να βρουν πιο ευκολα αυτα που τους λειπουν στις σχεσεις τους με τους αντρες [καλη επικοινωνια. αλληλοσεβασμο, ερωτικη υπομονη, ταυτοχρονους οργασμους κ.λπ.]

Κι ενώ στην εποχή μας, η σεξουαλικη επανασταση της δεκαετιας του 60 εκαμε πολυ πιο ευκολο το ερωτικο πλησιασμα αρσενικου προς θηλυκο, τελικα αυτα που αυξηθηκαν υπερμετρα, ηταν η αρσενοκοιτια και ο λεσβιασμος…

Και παμε τωρα στους Gay.
Εδω ο όρος ειναι ελαφρως μπερδεμενος. Κανονικα σημαινει τους «αποκλειστικους» ομοφυλοφιλους, που αποφευγουν τις σχεσεις με το αλλο φυλο. Ωστοσο συχνα χρησιμοποιειται και ως δηλωτικο της αποκλινουσας ερωτικης συμπεριφορας, συμπεριλαμβανοντας αμφιφυλοφιλες ή λεσβιακες συμπεριφορες.
Στο αρκτικολεξο LGBTQQI παντως, to G σημαινει απλως τους ομοφυλοφιλους.

Το τριτο αρκτικο γραμμα [B] ειναι γνωστο οτι αναφερεται σε κεινους που ειναι «υπερανω φυλου» στον ερωτα, δηλαδη τους αμφιφυλοφιλους ή bisexual ή «όλοι οι καλοί χωράνε»
Εδώ  φυσικά δεν υπάρχουν περιορισμοί φυλης, φύλου, γενους, εθνικοτητας ή θρησκειας. Δοξα τω Θεω, όλοι οι ανθρωποι θα εχουν καποια γεννητικα οργανα και μια κωλοτρυπίδα. Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι οι συνδυασμοι ειναι αμετρητοι.
Εκεινο που θα ηθελα να επισημανω ομως εδω, είναι ότι η αμφιφυλοφιλια ήκμασε σε πολλές ιστορικές κοινωνίε,ς σε ορισμένες μαλιστα ηταν πολυ πιο εκτεταμενη απο οτι στη δικη μας.
Δεν ειναι ευκολο ομως να διαχωριστουν τα ορια μεταξυ αμφιφυλοφιλιας και ασυδοσιας. Προσωπικως φρονω, οτι η αμφιφυλοφιλια ειναι η άλλη όψη της ηθικης και βιολογικης παρακμής, που απλώς παραφράζει τον έρωτα, μετατρέποντας τον σε μία συνομωσία ξεκωλιασμάτων.

Κανονικα δεν θα έπρεπε καν να μιλαμε για αμφιφυλοφιλια αλλα απλώς για ηθικη και ερωτικη ασυδοσία.

Το 4ο αρχικό γράμμα Τ, προέρχεται από τη λέξη transexual ή  transgender [διεμφυλικός]
Σε αυτή την κατηγορία κατάσσονται τόσο οι τραβεστί, ήγουν άνδρες που μεταμφιέζονται σε γυναίκες, ωστοσο κρατουν τα γεννητικα τους οργανα, οσο και οι ευνουχισμενες.
Κανονικα θα επρεπε να ειχαν προβλεφθει δυο Τ, ενα για τις Τραβεστι και ενα για τις Τρανσεξουαλ, εφοσον προκειται για δυο πολυ διαφορετικες κατηγοριες ανωμαλιας [εχω δει μαλιστα καποιους να γραφουν τον ορο οντως με 2 Τ]
Οπως και να χει το πραγμα, χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη στην προσεγγιση μίας τρανς, καθότι μπορεί να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι.

Το 5ο αρχικο γραμμα του LGBTQQI ειναι Q από το Queers. Με τον όρο Κουίρς αναφέρονταν άλλοτε στην Αγγλία υβριστικά οι πούστηδες και παντες οι ανωμαλιαρηδες. Ωστόσο η μεταμοντερνα φιλοσφια των «έτσι», τον οικειοποιήθηκε, προκειμενου να τον ξορκίσει, δια της αντιστρόφου χρήσης του, ως δηλωτικού του «απελευθερωμένου ατομου’
Για να καταλαβετε τι παναπει αυτο, σας μεταφερω εδω ενα πολυ ενδιαφερον απόσπασμα απο το LGBTI Γλωσσαρι, για το οποιο σας διδω και συνδεσμουλι

«…Queer είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται στα αγγλικά για να περιγράψει υποτιμητικά τους lgbt ανθρώπους.

Όμως! Έχει σημασία αυτό:

Την έχουμε ανακτήσει, με το να τη χρησιμοποιούμε εμείς για τις εαυτές μας. Όταν λέω εγώ στην αμερική «yes I’m queer» (ναι είμαι ανωμαλιάρα), στερώ απ’τον ομοφοβικό τη λέξη που χρησιμοποιούσε.

Υπάρχει και συνέχεια. Η λέξη queer χρησιμοποιείται πλέον στο όνομα «queer theory» (κουήαρ θεωρία), που είναι μια φιλοσοφική θεώρηση του φύλου και της σεξουαλικότητας. Σ’αυτό το φόρουμ συχνά γράφουμε για «επιτέλεση του φύλου» και ότι η αρρενωπότητα και η θηλυκότητα είναι ρόλοι και μαθαίνονται. Αυτά είναι στοιχεία της queer θεωρίας (κύριος εκπρόσωπος της οποίας είναι σήμερα η Judith Butler). Το queer κίνημα, δε, είναι μια κίνηση που παίρνει αφορμή από την queer θεωρία, και προσπαθεί να δείξει ότι το υπάρχον σύστημα με τα δυο φύλα και τις αυστηρά καθορισμένες σεξουαλικότητες οδηγεί σε πολλές διακρίσεις και αποκλεισμούς ενάντια σε ανθρώπους που δεν το νιώθουν έτσι το φύλο και τη σεξουαλικότητά τους. Φυσικά είναι οκ να είσαι τρανς γυναίκα και να σ’αρέσουν οι άντρες, ή να είσαι μη-τρανς γκέι άντρας και να σ’αρέσουν μονο οι άντρες, αλλά τί γίνεται με κάποιον/κάποια που αυτοπροσδιορίζεται ως πανσέξουαλ; Ή ως ανδρόγυνο; Ή που νιώθει ότι το να πει «είμαι 100% άντρας» ή «είμαι 100% γυναίκα» είναι καταπιεστικό και ψέμμα;

Κάπως έτσι…»

LGBTI Γλωσσαρι
Το δευτερο Q στο  LGBTQQI παραγεται απο τον νεολογισμο Questionings, που στα ελληνικα μεταφραζεται περιπου ως οι «Διερωτώμενοι»
Διερωτώμενοι λοιπον είναι τα ατομα [κυριως εφηβοι] που δεν εχουν καταληξει ακομα αν τους αρεσουν τα αγορακια ή τα κοριτσακια!Πανω ομως σ’ αυτο το νεανικο [και εν πολλοις ευπλαστο κοινο] πατανε οι παγκοσμιοι νονοι, για να διαδοσουν την ομοφυλοφιλια.
Τοπικοι εργολαβοι των παγκοσμιων νονων, οπως λογου χαριν οι υπουργοι παιδειας της αριστερας, φροντιζουν ωστε η «διερωτηση» των εφηβων για τον σεξουαλικο τους αυτοπροσδιορισμο, να χειραγωγηθει και να κατευθυνθει στην ομοφυλοφιλια, ακριβως επειδη αυτη τους πλασαρεται ως κατι τις το «συναρπαστικό, το επαναστατικο, το κουλτουριαρικο, το must, που λεει ο λογος.

Οι διερωτώμενοι είναι προφανώς το ένδοξο μελλον της ανωμαλιας, που προετοιμάζουν οι νεοταξίτες μηχανικοι ελεγχου του νου, στον καιρό μας. Κι αν καμετε το λαθος να αντισταθειτε στις λυσαλεες προσπαθειες των υπουργων, των εκπαιδευτικων και των κρατικοδιαιτων ψυχολογων, να σας μεταλλάξουν τον λεβεντη σας, από Λευτεράκη σε Ρίτσα [εκ του Ελευθερίτσα] υπαρχουν αιι οι αντιρατσιστικοί νόμοι, για να σας κλεισουνε μια και καλη, στα μπουντρουμια…

Τελος έχουμε το αρκτικο Ι, απο το Intersex
Εδω ειναι η μοναδικη περιπτωση όπου δεν μπορουμε να κανουμε λογο για ανωμαλιαρικη επιλογη, ουτε καν για επιλογη και μαλλον προστεθηκε στον ορο, ως αλλοθι, για ολες τις αλλες ανωμαλιες.
Ενα Ιντερσεξ [μεσοφυλικο] ατομο πασχει απο καποια γενετικη ανωμαλια, όπου στα γεννητικα του οργανα εμφανιζεται ένα ειδος ερμαφροδιτισμού.
Συνηθισμενη περιπτωση Ιντερσεξ γυναικών, παραδειγματος χψάριν είναι αυτές που διαθέτουν υπεραναπτυγμένη κλειτορίδα, σε βαθμό ερμαφροδιτισμου.
Μια άλλη σπανια περιπτωση [ωστοσο υπαρκτη] ειναι τα ατομα που διαθετουν μεν κολπο αλλα αντι ωοθηκων, εχουν ορχεις.

Εκεινο που εχει ομως ιδιαιτερη σημασια στο θεμα μας, ειναι οτι τα μεσοφυλικά ατομα, δεν εχουν απαραιτητως αποκλινουσα ερωτικη συμπεριφορα.
Η γυναικα παραδειγματος χαριν που διαιετει ορχεις αντι ωοθηκων και εχει καμει γνωστο το προβλημα της στο ευρυ κοινο, ζει μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη με τον συντροφο της. Τα ανδρογονα που παραγουν οι ορχεις της, μετατρεπονται τελικα σε οιστρογονα και το μονο στο οποιο διαφοροποιειται απο μια ανατομικως πληρη γυναικα, ειναι η αδυναμια τεκνοποιησης.Ουσιαστικα πολυ κακως εισηγαγαν τον ορο Ιντερσεξ στη διεθνη της ανωμαλιας, διοτι δεν εχει τιποτα να καμει με προσωπικες επιλογες αλλα προκειται αποκλειστικα για καποιες βιοφυσικες ανατομικες ιδιαιτεροτητες.
Φρονω ομως οτι οι σοφοι της ανωμαλιας χριεαζοντουσαν οπως σας ειπα και ενα βιολογικο αλλοθι, για να φανουν περισσοτερο «θυματα» της κακουργας της κοινωνιας….

Και για να τελειώνουμε, θα ηθελα να προσθεσω και τουτο…
Κανονικά οι πολλά σκεπτόμενοι ανωμαλιάρηδες, που καθορίζουν τη γλωσσική μόδα στον θαυμαστό καινούριο κόσμο της ανωμαλίας, θα έπρεπε να προσθέσουν και το αρχικό γραμμα Μ, στην ορολογία τους και μαλιστα πρωτο-πρωτο.
Να ομιλούν δηλαδή για ΜLGBTQQI συμπεριφορές, με το Μ παραγόμενο από το Masturbation, που ως γνωστόν παναπεί Μαλακία.

Διότι με όλον τον σεβασμό σε ανωμαλιάρες και ανωμαλιαρηδες, η Μαλακία είναι η πιο αθώα, ακίνδυνη και οικονομική διαστροφή, από όσες μπορεί να βανει ο νους του ανθρωπου.

Κι αφου δεν ειναι ικανοι να καταλαβουν οτι ολες αυτες οι γελοιοτητες, με τα LGBTQQI, με τις Queers, τις Trans και δεν συμαζευεται, προσβάλλουν πρωτα απ όλα τους σοβαρούς ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες, παναπεί ότι η μαλακία, είναι προπαντός η ανωμαλία που τους ταιριαζει γαντι.
Κριμα να μας την κρατανε κρυφη….

http://panusis.blogspot.gr/2017/06/lgbtqqi.html